понеділок, 12 серпня 2019 р.

WOW Teachers – це всеукраїнський соціально-освітній проект з безкоштовного навчання вчителів інформатики та старшокласників основам web-розробки

       
   Стратегічна мета проекту – дати поштовх до розвитку шкільної ІТ-освіти “знизу”, зокрема підвищити рівень викладання інформатики у школах, допомогти вчителям та школярам подолати так званий “страх перед технологіями”, розвіяти міф про те, що ІТ це щось надзвичайно складне і тим самим стимулювати дітей обирати ІТ в якості майбутньої професії. Тактична мета проекту – якісно підготувати вчителів інформатики викладати корисний, практичний та затребуваний матеріал школярам, а також мотивувати перепідготованих Фондом вчителів поділитися цими знаннями із максимальною кількістю школярів.        
    Вчитель-учасник проекту отримає базові знання із розробки web-сайтів з використанням інструментарію HTML-CSS-JS, виконає ряд реальних практичних завдань для закріплення своїх знань на практиці, опанує необхідний мінімум суміжних знань та навичок web-розробника. Ми впевнені, що вчитель, який зможе дати дітям дійсно цінні, корисні та затребувані в сучасних умовах знання, зможе підвищити свою роль в навчальному процесі, краще та ефективніше взаємодіяти з дітьми та, що найголовніше, стати агентом змін у своїй школі, зокрема і в рамках реалізації концепції «Нова українська школа». В свою чергу, старшокласники, які візьмуть участь у проекті, на практиці спробують свої сили в web-розробці та зможуть більш зважено приймати рішення щодо майбутньої професії.  

 ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ПРОЕКТ



Немає коментарів:

Дописати коментар